skip to Main Content

Sales oplossingen voor uw bedrijf; Telemarketing voor de ICT branche

Venderion Market Insights is gespecialiseerd in onder andere telemarketing voor ICT bedrijven. Echter acteren wij daarbij niet als ‘traditioneel’ telemarketingbedrijf dat enkel ten doel heeft zo veel en zo snel mogelijk te scoren.

Wij acteren alsof we tot uw eigen commerciële binnendienst behoren. Onze telemarketing voor de ICT branche houdt in dat wij onze expertise volledig ten dienste stellen van uw wensen en voorkeuren. We maken ons uw doelstellingen en visie eigen en hebben uw producten en diensten tot in detail in de vingers. Daarmee genereren we sales leads van inbound kwaliteit en creëren we een zorgvuldig opgebouwd relatienetwerk.

Telemarketing ICT Venderion Market Insight

Telemarketing ICT

Leadgeneratie ICT

De voordelen van telemarketing voor de ICT branche

Inbound marketing biedt uiteraard erg waardevolle leads. Echter, om geen kansen te missen is telemarketing voor ICT bedrijven erg belangrijk. Het biedt kansen om interactie te zoeken met partijen die u als klant ambieert. Naamsbekendheid creëren en op het juiste moment aan tafel zitten.

Venderion zet de voordelen van haar dienstverlening graag nog eens op een rij:

  • Contact met de juiste doelgroep, met de juiste propositie
  • Expertise, kennis en ervaring maken ons voor veel opdrachtgevers een betrouwbare partij
  • Hoogwaardige en goed geïnventariseerde afspraken
  • Telemarketing voor ICT bij Venderion is maatwerk
  • Verhoging van uw sales en new business.

Telemarketing voor ICT bedrijven

Venderion genereert met telemarketing voor ICT bedrijven sales leads van inbound kwaliteit. Vanuit een zorgvuldig opgebouwd relatienetwerk kan de sales pijplijn structureel gevuld worden met waardevolle leads. Klanten vinden en binden en een verhoging van de effectiviteit van het contactmoment. Op deze manier kunnen we een complete prospectdatabase aanleggen, die verrijkt wordt met relevante data. Telemarketing voor ICT bedrijven is bij Venderion dus meer dan alleen bellen: het is klanten leren kennen en herkennen!

We gaan graag met u in gesprek

Wilt u meer weten over de dienstverlening van Venderion op het gebied van telemarketing in de ICT branche? Graag gaan we met u in gesprek en brengen we in kaart hoe wij u van dienst kunnen zijn. Vul het contactformulier in, zodat we zo spoedig mogelijk een afspraak met u kunnen maken!

Enkele opdrachtgevers

Contact

Ons adres

Torenallee 45
5617 BA Eindhoven
Glasgebouw Strijp-S

contact@venderion.nl
040-7820181

Back To Top