skip to Main Content

Commercieel Projectleider | 32 – 40u p/w

Zoek jij een uitdagende baan? Heb jij commerciële voelsprieten en ben je klaar om die in te zetten voor een optimale klantbeleving? Dan is de functie van commercieel projectleider in ons jonge, groeiende team echt iets voor jou!

Bedrijfsprofiel

Venderion ondersteunt innovatieve bedrijven op terreinen die niet tot hun kernactiviteiten behoren. We hebben op dit moment drie pijlers: marketing- en salesondersteuning, begeleiding bij innovatiesubsidies en de werving en selectie van Europese programmeurs.

Venderion Market Insight is zich aan het ontwikkelen tot dé specialist op het gebied van klantenwerving. Producten en diensten van onze opdrachtgevers zijn doorgaans complex en hebben grote invloed op de processen van hun klanten. Het opbouwen van naamsbekendheid, vertrouwen en netwerk onder de doelgroep is van belang om tot nieuwe opdrachten te komen. Binnen deze context vervult Venderion Market Insight een belangrijke rol in het acquisitieproces van haar klanten.

Venderion is bijna tien jaar geleden opgericht, echter is Venderion Market Insight een relatief nieuwe activiteit waar nog niet alles in beton gegoten is.

Functieomschrijving

Met onze sales-aanpak bouwen wij voor klanten aan een netwerk van relaties en potentiële verkoopkansen. Dit moet vanuit een goed doordacht plan gebeuren. Daarom zoeken wij enthousiaste en slimme medewerkers die het leuk vinden zichzelf door te ontwikkelen. Door voor verschillende klanten projecten op te starten en inhoudelijk te begeleiden ontwikkel je hands-on salesvaardigheden, terwijl je tegelijkertijd leert salesprocessen te overzien en te verbeteren.

Samen met je collega’s en de klant richt je een salesproject in en geef je invulling aan de uitvoering van het project tot het intern overdraagbaar is. Hierbij spar je met de klant over o.a. de doelmarkt, de propositie en het ondersteunende marketingmateriaal. Vervolgens test je in de praktijk welke aanpak het beste werkt voor deze specifieke product-markt-combinatie.

De eerste maanden van de functie zal je met je voeten in de modder staan. Je benadert prospects en maakt sales-afspraken die je overdraagt aan de klant.

Afhankelijk van je ervaring en ontwikkeling zal je doorgroeien in de rol van projectleider. Logischerwijs word je intern gecoacht en zijn er trainingsmogelijkheden. Het directe contact met de klant is één van de leuke, maar ook uitdagende kanten van de functie. Je gaat de klant betrekken bij jouw aanpak, je initieert nieuwe acties en bespreekt met de klant geboekte resultaten en vergaarde inzichten.

Gemiddeld heb je 3 tot 5 salesprojecten tegelijkertijd lopen. Natuurlijk werk je in een hecht team, waarbij je altijd kan terugvallen op de ervaring van je collega’s.

Functie-eisen

 • Minimaal HBO-niveau;
 • Resultaat- en doelgericht;
 • Goede communicatieve eigenschappen, mondeling en schriftelijk;
 • 0 – 3 jaar werkervaring;
 • Je staat open om nieuwe dingen te leren;
 • Plezier hebben!
 • 32 tot 40 uur per week beschikbaar.

Wij bieden

 • Een uitdagende baan met de kans snel veel te leren;
 • Een baan met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid;
 • Een informele werkomgeving met leuke collega´s;
 • Goed salaris;
 • 25 vakantiedagen;
 • Gezellige vrijdagmiddagborrels.

Reageren

Heb je interesse? Stuur dan je CV en motivatie naar vacature@venderion.nl. Je kunt je brief richten aan Steven Loyens. Heb je vragen dan kun je contact opnemen met Johan Foolen op 040-2571498 of via johan.foolen@venderion.nl

Solliciteer direct

Upload je C.V.

Contact

Ons adres

Torenallee 45
5617 BA Eindhoven
Glasgebouw Strijp-S

contact@venderion.nl
040-2571498

Back To Top