skip to Main Content

Telemarketing uitbesteden

Op zoek naar kwalitatieve leads, waar je op het juiste moment aan tafel zit om inhoudelijk te sparren over jouw propositie? Afhankelijk van de propositie en jouw specifieke wensen gaan wij op zoek naar nieuwe klanten. Venderion is expert op het gebied van koude acquisitie.

Wij genereren kwalitatieve leads voor verschillende opdrachtgevers afkomstig uit uiteenlopende branches. Onze sales teams zijn iedere dag bezig met het genereren van new business.

Pipeline management

Het monitoren van de sales funnel is voor ons dagelijkse kost. We bouwen aan een breed netwerk van relaties en achterhalen waar sales-kansen liggen.

Waar staat op dit moment het onderwerp op de agenda? Waar over 3 maanden? Waar over 6 maanden? Kwalitatief goede leads zijn een consequentie van goed pipeline management.

Leadgeneratie

Voor het verkoopproces is het van essentieel belang dat er een face to face-afspraak plaatsvindt. Echter, het plannen van kwalitatief hoogwaardige afspraken is lastig.

Wanneer is het juiste moment om te bellen? Hoe realiseer je via de telefoon een klik met iemand die je nog nooit hebt ontmoet? Hoe overtuig je deze persoon van de kwaliteiten van jouw product of dienst over de telefoon? Laat dat maar aan ons over!

Businesscase

Er wordt ingezet op het bewijzen dat het proactief benaderen van prospects (koude acquisitie) bijdraagt aan de omzetdoelstelling. Er zal een businesscase moeten ontstaan.

Na een afspraak kan het offertetraject enige tijd in beslag nemen alvorens er een opdracht volgt, ook hier is een goede opvolging van belang. Met elkaar willen we scherp blijven op het converteren van leads naar business.

Afspraak is hoofdzaak!

Om geen kansen te missen wil je, naast inbound marketing, ook outbound interactie zoeken met de partijen die je als klant ambieert. Ervoor zorgen dat je bekend bent op het moment dat een onderwerp actueel wordt. Dat je één-op-één, op basis van inhoud, een relatie hebt opgebouwd die maakt dat je op het juiste moment aan tafel zit.

Marketing data
Een complete prospectdatabase, door desk- en fieldresearch verrijkt met relevante data: bepalend voor de effectiviteit van marketingcampagnes.
Marktonderzoek
Marktonderzoek vanuit marketing- en sales perspectief. Scherpe analyses van bestaande en nieuwe doelmarkten: een houvast bij commerciële en strategische keuzes.

Contact

Ons adres

Torenallee 45
5617 BA Eindhoven
Glasgebouw Strijp-S

contact@venderion.nl
040-7820181

Back To Top