skip to Main Content

Succesvolle B2B leadgeneratie

Op de zakelijke markt is het voor uw onderneming belangrijk om prominent aanwezig te zijn. Het kennen van uw doelgroep en potentiële klanten zijn de basis van een succesvolle B2B leadgeneratie. Uw prospects orienteren zich vandaag de dag voornamelijk online en hechten waarde aan een goede en langdurige klantrelatie. Venderion Market Insights is gespecialiseerd in B2B leadgeneratie, waardoor bedrijven die op zoek zijn naar uw oplossing, u ook op het juiste moment benaderen!

B2B leadgeneratie

B2B leadgeneratie Venderion Market Insight

B2B leadgeneratie ICT

Op het juiste moment aan tafel

Middels B2B leadgeneratie zorgen we ervoor dat u bekend bent bij de doelgroep op het moment dat een onderwerp actueel wordt. Dat u op basis van waardevolle en relevante inhoud een relatie met uw klant opbouwt en op het juist moment met elkaar aan tafel zit. Het plannen van kwalitatief hoogwaardige afspraken is een vak apart. Een vak dat Venderion Market Insight als geen ander beheerst. Daarnaast kunnen we u ondersteunen met:

  • Pipeline Management;
  • Opzetten van business cases;
  • Marktonderzoek;
  • Verzamelen, verrijken en interpreteren van marktdata;
  • Desk – en fieldresearch;
  • Opbouwen en onderhouden van uw relatienetwerk.

Of u nu een startende of doorgewinterde ondernemer bent: voor elk vraagstuk bieden wij een maatwerk oplossing op het gebied van B2B leadgeneratie.

B2B leadgeneratie vanuit inzichtelijk marktonderzoek en strategie

Bestaande klanten behouden en nieuwe klanten werven vormen een onderdeel van uw core business. Tegelijkertijd is het belangrijk slim om te gaan met marketingstrategieën en concepten. Venderion Market Insight helpt u hier met strategische B2B leadgeneratie graag bij. We brengen in kaart wie uw ideale doelgroep is, en wat beweegredenen kunnen zijn om juist voor u organisatie te kiezen.

Door ook te kijken naar uw concurrenten en data te verzamelen en te interpreteren, komen we tot een solide business case. Waar we vervolgens uiteraard pro-actief mee aan de slag gaan!

Meer weten over B2B leadgeneratie?

Wilt u eens met ons rond de tafel om van gedachten te wisselen over B2B leadgeneratie?

Neem dan contact op met Venderion Market Insight!

Enkele opdrachtgevers

Contact

Ons adres

Torenallee 45
5617 BA Eindhoven
Glasgebouw Strijp-S

contact@venderion.nl
040-7820181

Back To Top